Wij gebruiken cookies

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Schoolreisjes

Het leukste schoolreisje voor de basisschool

In het zuiden van Friesland ligt Sybrandy’s Speelpark . Het is één van de grootste attractieparken van Noord-Nederland en het attractiepark voor de jonge kinderen (doelgroep van 3 tot 13 jaar)

Voor de kinderen is er niets leuker dan de vele bijzondere attracties in dit overzichtelijke speelpark. Zij kunnen zich geweldig vermaken in de 40 verschillende attracties en speeltoestellen die dit park rijk is.

Van 10 meter hoog tot aan griezelen in het doolhof. Kinderen tot ongeveer dertien jaar kunnen hier volop klimmen, klauteren, rennen, draaien, racen en meer. De beste attractie is misschien wel de Nautic Jet, een bootje dat van 10 meter hoogte naar beneden wordt gelanceerd. Of de Butterfly, waarmee je op flinke hoogte van bloem naar bloem vliegt. Maar ook de wereld op z’n kop in de Luna Loop is spectaculair, net als de Wave Rider en de Sky Ride.
En wie van griezelen houdt kan z’n lol op in Villa Kalkenstein. Vervolgens even lekker bijkomen tijdens de mini-safari of op de grote draaischijf kun je wel vergeten.
En ook de twee overdekte speeljungles, grote tuimelbergen, automatische kabelbaan en skelterracebaan zijn alleen voor doorzetters. Gelukkig is er altijd nog de videohal vol tekenfilms en staan er vele picknickbanken in het park.

Compleet schoolreis-arrangement en goedkoop schoolreistarief

Kies voor het schoolreis-arrangement inclusief entree, patat met fritessaus, drinken en een ijsje of alleen entree voor de laagste prijs. Reserveren kan makkelijk via onderstaande formulier of via [email protected]

Schoolreis-tarieven geldig voor basisscholen, op doordeweekse dagen buiten de schoolvakanties en feestdagen.